Kompatibilitet med Philips HearLink hörapparater och appar

Philips HearLink-hörapparater använder dual-core 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy-teknik för att ansluta Philips HearLink till de flesta smarta enheter.

Få information om kompatibilitet för smartphones och andra enheter med Philips HearLink-hörapparater, Philips HearLink-appen, Philips HearLink Connect-appen och Philips AudioClip.

Behöver du hjälp med att para ihop dina hörapparater med mobila enheter?

Philips HearLink hörapparater med modellerna RITE (receiver in the ear) och  BTE (behind the ear)

Philips HearLink hörapparatskompatibilitet

Philips HearLink BTE-modeller är Made for iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad mini och iPod touch hörapparater.

Du kan ansluta hörapparaterna direkt till din smarttelefon eller annan enhet utan tillbehör, så att du kan streama ljud, svara på telefonsamtal, justera inställningar och mer.

Philips HearLink BTE-modeller är också kompatibla med Android-enheter.

Made for iPhone

Philips HearLink hörapparatsmodeller BTE PP, BTE SP, BTE UP, miniBTE T, miniBTE T R, miniRITE, miniRITE T och miniRITE T R är kompatibla med:

Vi rekommenderar iOS 16 eller senare för alla hörapparater.

Vi rekommenderar att du alltid uppdaterar din enhet till den senaste versionen av operativsystemet.

Handsfree-kommunikation:

Användare kan ringa handsfree med iPhone eller iPad.

Dessa hörapparater stöder handsfree-kommunikation:

• HearLink miniRITE T 30
  • HearLink miniRITE T R 30
  • HearLink miniBTE T 30
  • HearLink miniBTE T R 30

Dubbelriktad streaming (handsfree-kommunikation) finns tillgänglig med iPhone 11 och senare, iPad Pro 12.9-tum (5:e generationen and 4:e generationen), iPad Pro 11-inch (3:e generationen och 2:a generationen), iPad Air (4:e generationen), och iPad mini (6:e generationen), med programuppdateringar iOS 15.2 och iPad OS 15.2 och senare. Handsfree-kommunikation kräver minst firmware 1.3.0 på hörapparaterna.

Android

Philips HearLink 9030, 7030, 5030, 3030, 2030 hörapparater stöder ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids). Med ASHA kan du streama ljud från din mobila enhet direkt till hörapparaterna.

ASHA kräver Android 10 eller högre. Men tänk på att inte alla enheter med Android 10 och senare stöder ASHA.

Direkt streaming av ljud till Philips HearLink x030 hörapparater har testats på följande enheter:

Philips HearLink-appkompatibilitet

Philips HearLink-appen kan användas med trådlösa Philips HearLink-hörapparater.

Se listan nedan på mobila enheter som är kompatibla med Philips HearLink-appen. Om din enhet inte finns med i listan är det fortfarande möjligt att den är kompatibel med Philips HearLink-appen.

Vi rekommenderar att du alltid uppdaterar din enhet till den senaste versionen av operativsystemet.

Kompatibla iOS-enheter (16.0 eller senare)

Kompatibla Android-enheter

Appen är kompatibel med Android 8.0 och senare och vi rekommenderar generellt att du använder den senaste tillgängliga versionen av Android.

För bästa resultat rekommenderar vi följande enheter:

Philips HearLink-appkompatibilitet

Philips HearLink-appen kan användas med trådlösa Philips HearLink-hörapparater.

Se listan nedan på mobila enheter som är kompatibla med Philips HearLink Connect-appen.

Om din enhet inte finns med i listan är det fortfarande möjligt att den är kompatibel med Philips HearLink Connect-appen.

Vi rekommenderar att du alltid uppdaterar din enhet till den senaste versionen av operativsystemet.

Observera att Philips HearLink Connect-appen är kompatibel med enheter med minst 2 GB RAM och körs på operativsystemet iOS 13 eller senare, och Android 8.0 eller senare.

Philips HearLink Connect och Philips HearLink x030 hörapparater i familjen kräver en mobil enhet med Bluetooth 4.2 eller högre.

Philips AudioClip kompatibilitet

Se listan nedan på mobila enheter som är kompatibla med Philips AudioClip.

Om din enhet inte finns med i listan är det möjligt att den är kompatibel med Philips AudioClip om den fungerar med Bluetooth 2.1 eller senare.

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad och iPod Touch och Apple Watch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc.

Android, Google Play och Google Play-loggan är varumärken som tillhör Google LLC.

Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?