Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?
ph_website_mnr_tr_2_hl2_splashscreen_23-h1_1920x700

Hörapparatsjusteringar enkelt hemifrån

A mobile phone with Philips HearLink 2 app open is placed next to Philips HearLink hearing aids on a white background

Ladda ner Philips HearLink 2-appen för att få hörapparaterna justerade online

Anslut enkelt till din audionom via din smartphone eller surfplatta och få dina hörapparater justerade online och på distans.

app_store_badge_us-uk_135x40_rgb_lo  googleplay_badge_us-uk_135x40_rgb_lo

Anslut till Remote Fitting med bara 3 enkla steg

Observera: vänligen boka ett möte med din audionom innan du startar ett onlinemöte.

• Steg 1

Skapa ett konto och logga in.

• Steg 2

Anslut till dina Philips HearLink hörapparater.

• Steg 3

Anslut till din audionom.

Före fjärranpassningen online

• Du behöver en stabil Internet-uppkoppling – rekommenderad minsta hastighet 1/1 Mbit/s.
  • Parkoppla hörapparaterna med din smarttelefon eller surfplatta som du ska använda för anslutningen.
  • Se till att enheten har tillräckligt med batteri (minst 50 %).
  • Sätt i nya batterier i hörapparaterna. Om hörapparaterna är laddningsbara, se till att de är laddade.
  • Aktivera Bluetooth® på din enhet.
  • Stäng alla appar utom Philips HearLink Connect.

Dessutom för Android-enheter:

• Aktivera Google Chrome.
  • Ställ strömsparläget i läget ”Av”.
  • Aktivera lokaliseringsverktyget på din enhet.

Hur man startar onlinemötet

1. Öppna Philips HearLink 2-appen och tryck på "Mer".
  2. Tryck på "Fjärranpassning" och logga in.
  3. Följ stegen i appen tills du kommer till det virtuella väntrummet.
  4. Vänta på att din audionom ska starta sessionen.

Om du har probelm med anslutningen kommer appen med felsökningsförslag. Om du fortsätter att ha problem med appen eller anslutningen, kontakta din audionom.

Under anpassningsmötet

• Håll din(a) hörapparat(er) och telefonen/surfplattan inom 5 meters avstånd.
  • Stäng inte av hörapparaterna under mötet eller öppna batterifacket.
  • Stäng inte av Bluetooth®.
  • Se till att Internetuppkopplingen inte avbryts under mötet.
  • Håll Philips HearLink Connect-appen öppen under hela mötet och öppna inte någon annan app.
  • Om telefonen ringer under mötet ska du avvisa samtalet.

Vanliga frågor om Remote fitting (Fjärranpassning)

Kundtjänst

Om du inte hittar svar på dina frågor här får du gärna höra av dig till oss för hjälp.