Compatibiliteit van Philips HearLink hoortoestellen en apps

Philips HearLink achter-het-oor hoortoestellen maken gebruik van dual-core 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy-technologie om Philips HearLink met vrijwel elk slim apparaat te verbinden.

Lees meer over de compatibiliteit van smartphones en andere apparaten met de Philips HearLink hoortoestellen, de Philips HearLink app, de Philips HearLink Connect app en de Philips AudioClip.

Philips HearLink hoortoestel compatibiliteit

Philips HearLink achter-het-oor uitvoeringen zijn Made for iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad®, iPad mini® en iPod touch® hoortoestellen.

Je kunt je hoortoestellen rechtstreeks aansluiten op je smartphone of ander apparaat zonder een accessoire, zodat je audio kunt streamen, telefoongesprekken kunt beantwoorden, instellingen kunt aanpassen en nog veel meer.

Philips HearLink achter-het-oor uitvoeringen zijn ook compatibel met Android-apparaten.

Made for iPhone

Philips HearLink-hoortoestellen in de uitvoeringen BTE PP, BTE SP, BTE UP, miniRITE, miniRITE T en miniRITE T R zijn compatibel met:

iPad (5e generatie), iPad (6e generatie), iPad (7e generatie), iPad Air (3e generatie), iPad Air 2, iPad mini (5e generatie), iPad mini 4, iPad Pro 10,5", iPad Pro 11" (1e generatie), iPad Pro 12,9" (1e generatie), iPad Pro 12,9" (2e generatie), iPad Pro 12,9" (3e generatie), iPad Pro 12,9" (3e generatie). 9"" (4e gen), iPad Pro 9.7", iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE (1e gen), iPhone SE (2020), iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPod touch (7e gen), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max.

Voor alle hoortoestellen raden wij iOS 13 of hoger aan.

Wij raden je aan om je apparaat altijd te updaten naar de laatste versie van het besturingssysteem.

Android

Philips HearLink 9030, 7030, 5030 hoortoestellen ondersteunen ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids). Met ASHA kunt u audio van uw mobiele apparaat rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.

ASHA vereist Android 10 of hoger.

Rechtstreeks audio streamen naar Philips HearLink x030-hoortoestellen is getest op de volgende apparaten:

Google: Pixel 3, Pixel 3a, Pixel 4.

Samsung: Galaxy Note 10 (SM-N970U), Galaxy Note 10+ (SM-N975F), Galaxy Note 9 (SM-N960F), Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S20 (SM-G980F), Galaxy S9 (SM-G960F), Galaxy A71.

OnePlus: 7T, 8T.

Philips HearLink app compatibiliteit

De Philips HearLink app kan gebruikt worden met draadloze Philips HearLink hoortoestellen.

Bekijk de lijst hieronder om de mobiele apparaten te vinden die zijn getest op compatibiliteit met de Philips HearLink app. Als je apparaat niet in de lijst staat, is het nog steeds mogelijk dat het compatibel is met de Philips HearLink app.

Wij raden je aan om je apparaat altijd te updaten naar de laatste versie van het besturingssysteem.

Compatibele iOS-apparaten (13.0 of hoger)

Compatibile Android-apparaten

De app is compatibel met Android 8.0 of hoger en we raden over het algemeen aan de laatst beschikbare versie van Android te gebruiken.

Voor de beste prestaties raden wij de volgende apparaten aan:

Philips HearLink Connect app compatibiliteit

De Philips HearLink Connect app kan worden gebruikt met draadloze Philips HearLink hoortoestellen.

Bekijk de lijst hieronder om de mobiele apparaten te identificeren die zijn getest om compatibel te zijn met de Philips HearLink Connect app.

Als jouw apparaat niet in de lijst staat, is het nog steeds mogelijk dat het compatibel is met de Philips HearLink Connect app.

We raden je aan om je apparaat altijd te updaten naar de laatste versie van het besturingssysteem.

Houd er rekening mee dat de Philips HearLink Connect app compatibel is met apparaten met minimaal 2 GB RAM en die op het besturingssysteem iOS 13 of hoger draaien en Android 8.0 of hoger.

Voor Philips HearLink Connect en de Philips HearLink x030-familie hoortoestellen is een mobiel apparaat met Bluetooth 4, 2 of hoger vereist.

Philips AudioClip compatibiliteit

Bekijk de lijst hieronder om de apparaten te vinden die zijn getest om compatibel te zijn met de Philips AudioClip.

Als jouw apparaat niet vermeld wordt, is het mogelijk dat het toch compatibel is met AudioClip als het werkt op Bluetooth 2.1 of later.

Apple, het Apple logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?