Compatibiliteit van Philips HearLink hoortoestellen

Philips HearLink achter-het-oor hoortoestellen gebruiken 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy-technologie om Philips HearLink te verbinden met vrijwel elk slim apparaat.

Vind informatie over compatibiliteit van smartphones en andere apparaten met de Philips HearLink app, de Philips AudioClip of de Made for iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini® en iPod touch® hoortoestellen.

Meer informatie over compatibiliteit

Compatibele iOS-apparaten (11.0 of later)

• iPhone - modellen

iPhone 11 Pro Max
    iPhone 11 Pro
    iPhone 11
    iPhone X
    iPhone XR
    iPhone XS
    iPhone XS Max
    iPhone 8
    iPhone 8 Plus
    iPhone 7
    iPhone 7 Plus
    iPhone SE
    iPhone 6s
    iPhone 6s Plus
    iPhone 6
    iPhone 6 Plus
    iPhone 5s

• iPad - modellen

9.7-inch iPad Pro,
    10.5-inch iPad Pro
    12.9-inch iPad Pro (1e, 2e en 3e generatie)
    11-inch iPad Pro
    iPad Air 2
    iPad Air
    iPad (6e, 5e en 4e generatie)
    iPad mini 4
    iPad mini 3
    iPad mini 2

• iPod - modellen

iPod touch (6e generatie)

Compatibele Android-apparaten

De HearLink app vereist Android 6.0 of later.

Wij raden Android 8.0 of later aan.

Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?
  • Samsung

Galaxy S9
    Galaxy S8
    Galaxy S7
    Galaxy S7 Edge
    Galaxy S6
    Galaxy S6 Edge
    Galaxy S5
    Galaxy A5 (2017)
    Galaxy Note 4

• Google

Pixel
    Pixel XL

• Sony

Xperia XZ
    Xperia Z5 Premium

• Andere

Motorola Nexus 6
    HTC M9
    HTC Nexus 9
    LG G5
    LG Nexus 5x

AudioClip compatibiliteit

Zie onderstaande lijst voor welke apparaten getest zijn op compatibiliteit met de AudioClip.

Compatibele iOS-apparaten

• iPhone - modellen

iPhone7
    iPhone 6s
    iPhone 6
    iPhone 5s

• iPad - modellen

iPad Pro
    iPad Air 2

Compatibele Android- en Windows-apparaten

• Samsung

Galaxy S7 Edge
    Galaxy S6

• Google

Pixel

• Sony

Xperia Z5 Premium

• Andere

Doro Liberto 825
    HTC M9
    Huawei Honor 8
    Huawei P10
    LG G5
    LG Nexus 5X
    Motorola x Style
    ZTE Axon 7
    Microsoft Lumia 950

Als jouw apparaat niet vermeld wordt, is het mogelijk dat het toch compatibel is met AudioClip als het werkt op Bluetooth® 2.1 of later.

Overzicht van alle Philips HearLink achter-het-oor hoortoestellen die Made for iPhone zijn.

Philips HearLink zijn Made for iPhone, iPad en iPod touch hoortoestellen.

Je kunt je hoortoestellen rechtstreeks aansluiten op jouw smartphone of een ander apparaat zonder een accessoire. Bezoek voor meer informatie de Apple webpagina over Made for iPhone hoortoestellen.

Philips HearLink hoortoestellen in de uitvoeringen BTE, miniRITE, miniRITE T en miniRITE T R zijn compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPad Pro iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1e, 2e en 3e generatie), 11-inch iPad Pro,iPad Air 2, iPad Air, iPad (6e, 5e en 4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 en iPod touch (6e generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 10.3 of later.

Philips HearLink app is compatibel met apparaten die worden ondersteund door Android™ 6.0, Marshmallow of hoger. Android8.0 Oreo of hoger is sterk aanbevolen.

"Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is bedoeld voor gebruik met respectievelijk een iPod touch, een iPhone of een iPad en dat de ontwikkelaar garandeert dat het voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat noch voor de naleving van de veiligheids- en reguleringsnormen. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze accessoire met iPod touch, iPhone of iPad op de draadloze prestaties van invloed kan zijn.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.