Man van middelbare leeftijd gebruikt zijn smartphone en zijn Philips HearLink hoortoestellen om te verbinden met vrienden door het houden van een videogesprek.

Verbind met Philips HearLink

Philips HearLink hoortoestellen worden geleverd met verschillende draadloze accessoires en opties. Leer meer over de connectiviteitsopties en hoe je aan de slag gaat of problemen oplost.

Eenvoudiger en gemakkelijker met de HearLink app*

Met de Philips HearLink app kun je jouw Philips HearLink hoortoestellen eenvoudig en discreet bedienen. Je smartphone wordt je afstandsbediening voor het veranderen van de luisterprogramma's, het regelen van het volume, het dempen van je hoortoestellen en het activeren van streaming opties. Hier zijn enkele andere nuttige app-functionaliteiten.

•

Bekijk het batterijniveau van je hoortoestel of de verbindingsstatus van je smartphone met je hoortoestellen.

•

Verbind je hoortoestellen met andere apparaten en webdiensten via IFTTT.

• Met de functie “Zoek mijn hoortoestellen” kun je de locatie van je hoortoestellen opsporen.

Wat is IFTTT?

"If This Then That" is een dienst van een derde partij die automatiseert hoe je hoortoestellen, specifieke apparaten thuis, apps en webdiensten met elkaar werken via gedefinieerde regels.

Met de Philips HearLink dienst op IFTTT kunnen jouw Philips hoortoestellen verbinding maken met honderden andere producten en diensten die verbonden zijn met de cloud. Ga als volgt aan de slag: download de HearLink app, maak een account aan en breng een bezoek aan IFTTT om de mogelijkheden te ontdekken.

Connectiviteitsaccessoires

• Philips AudioClip - voer handsfree telefoongesprekken via Android™-telefoons. Philips HearLink hoortoestelaccessoires

Philips AudioClip

Gebruik je AudioClip voor het voeren van handsfree telefoongesprekken. Bekijk welke apparaten compatibel zijn.

• Philips TV Adapter - Stream het geluid rechtstreeks vanaf  je televisie naar je hoortoestellen.

Philips TV Adapter

Stream rechtstreeks vanaf je televisie naar je hoortoestellen.

• Philips afstandsbediening - Wijzig het hoortoestelvolume en programma op discrete wijze.

Philips Remote Control

Discreet wijzigen van het volume en programma van hoortoestellen.

Vraagteken – hier kun je veelgestelde vragen over uw Philips HearLink hoortoestellen vinden.

Veelgestelde vragen over connectiviteit

Heb je hulp nodig met het verbinden van je hoortoestellen met de app of andere accessoires?

Overzicht van alle Philips HearLink achter-het-oor hoortoestellen.

Compatibiliteit van HearLink hoortoestellen

Philips HearLink achter-het-oor uitvoeringen zijn Made for iPhone®, iPad® en iPod touch® hoortoestellen en zijn compatibel met Android apparaten.

Vrouw telefoneert en helpt een klant met haar hoortoestellen.

Neem contact met ons op

Als je meer informatie nodig hebt over hoe je jouw hoortoestellen kunt verbinden met de wereld of als je verdere vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?